Lidt om mig

Visionen og historien bag Modern W

Jeg trives rigtig godt i livet, når jeg bliver inspireret, bliver rørt og får kvalificeret input til en betydningsfuld problemstilling eller udfordring.

Det behov har rigtig mange fantastiske kvinder, hvilket har givet mig mod til at skabe Modern W - et community, hvor vi kvinder kan dele vores erfaringer i grupper, lære af hinanden og udvikle os både online og til events – så vi ikke bare drømmer, men lever vores drømme.

Jeg står et fantastisk sted i livet. Jeg er gift, har tre lækre unger på 2, 4 og 7 år og min internationale baggrund og flere arbejdsperioder i udlandet har givet mig en naturlig status af Digital Nomade. Den er jeg glad for, og jeg kan hilse at sige, at man bliver ved med at være Dansk med stort D, hvor end man bor i verden.

Mine erfaringer som iværksætter, expat og flerbørns mor i ind- og udland, har jeg tænkt mig at dele med jer i de forskellige grupper, og jeg glæder mig til inspiration og jeres forhåbentlig kloge og udfordrende spørgsmål, så jeg kan blive ved med at træffe modige valg til et aktivt og berigende voksenliv.

Monna – hvilket vil sige Iværksætter Monna, Mor-Monna og Monna-Monna, har - som så mange andre - brug for forskellige ting men rammen er altid den samme: et ærlig og trygt rum, hvor man kan udtrykke rumsterende tanker og søge hjælp og inspiration. Umiddelbart lyder det som et rum, som der findes mange af, men det er faktisk ikke tilfældet, og slet ikke hvis man også ønsker, at det skal være reklame og algoritmefrit!!

Rejsen fra idé til Community har taget 9 hektiske måneder, meget lange arbejdsdage og vi har skulle træffe mange beslutninger til gavn for de kommende medlemmer. Det har været hårdt, sjovt, forvirrende, men også super bekræftende, for værdien af fællesskabet er allerede kommet til udtryk i de mange forslag, et smittende engagement og opbakning.

Jeg er ikke i tvivl om, at vi sammen kan skabe et stærkt, værdifuldt og berigende community, der understøtter åbenhed, dybde og ærlighed.

Hjertelig velkommen til Modern W!

Monna Cheikh, Founder & CEO