Om os

Vores vision, historien og teamet bag Modern W

Jeg har boet i udlandet i mange år, mere end 5 år i Norge og næsten 2 år i Dubai. Herefter kom vi tilbage til DK igen.

I denne tid har sociale medier udviklet sig meget, men desværre i en retning som jeg ikke er særlig begejstret for. For meget fokus på personfiksering, for meget støj, ligegyldige reklamer, algoritmer og misbrug af data - og det er overalt, når vi færdes på de digitale flader. 

I mine år i udlandet manglede og savnede jeg et sted at mødes med ligesindede og hvor fokus var på mig, min hverdag, mine behov som kvinde og som mor. Ofte var og er jeg stadig forvirret omkring, hvordan jeg navigerer i denne travle hverdag, og lige meget hvor jeg ledte efter svar, fandt jeg dem aldrig rigtigt.

Idéen til Modern W opstod ud fra et ønske om, at vi kvinder kan søge oprigtig viden og guidance. Et rum, hvor vi som vil noget nyt, noget andet og udvikle os har et sted at åbne op over for hinanden i ‘rene omgivelser’ og uden forstyrrelser af nogen art. 

Dét, jeg oplever og selv søger, er, at vi mere og mere har behovet for at leve ud fra et holistisk perspektiv. Det er ikke kun på enkeltstående områder, vi søger lykken, men vi ønsker en integreret og fyldigere lykke. Vi ønsker en fleksibel og sammenhængende hverdag, som vi trives i – som samtidig indebærer, at vi har tid, ressourcer og overskud til familien og venner – et meningsfyldt og værdifuldt liv. Vi vil og tør mere – og det er utrolig dejligt for mig at fornemme.

Som mor til tre børn, med en mand, som arbejder i udlandet meget af tiden, har det altid været lidt af en mangelvare for mig at have et fristed, hvor jeg kan åbne op omkring diverse problemstillinger, interesseområder, dele erfaringer eller blive stimuleret. Jeg har også i perioder været ensom og manglet kvinder i mit netværk, som havde det på samme måde som mig. Og som har ville mødes fysisk. Og nej - facebook er og har aldrig været stedet.

Jeg er derfor utrolig stolt og glad over at kunne præsentere en platform, som repræsenterer kvinden, alt det vi rummer og mange af de faser, vi hver især gennemgår. Vi har opbygget et rum, hvor vi har knyttet eksperter til, som er nogle vidende og meget inspirerende kvinder.

Oprindeligt havde jeg egentlig bare et behov for at vende mine ideer. Jeg blev sat i forbindelse med Torben Nordal Clausen, som idag er min samarbejdspartner og sammen har vi udviklet Modern W, et tankesæt, et netværk, som jeg ser, bliver verdensspændende.

Mit første møde med Torben, blev til en ”second chance” til at reformulere og tænke konceptet igennem – og jeg kom styrket tilbage. Jeg præsenterede den moderne kvinde som struggler, som ønsker mere i og af livet, og jeg kom med løsninger til, hvordan vi kunne hjælpe hende.

Nu er jeg nået så langt, at jeg kan kalde mig founder af Modern W som allerede repræsenterer over 50 dygtige specialister, der står klar til at hjælpe dig i din rejse, efter at skabe det liv du ønsker. 

Jeg kunne ikke gøre det selv. Uden Torben var drømmen om platform med tilhørende webshop aldrig blevet en realitet. Torben Nordal Clausen er ikke kun verdens bedste samarbejdspartner og støtte, men har også mere end 25 års forretningsudvikling -og investeringserfaring. Jeg er en af de heldige iværksættere, som arbejder sammen med en forretningsmand med hjerte, der ligesom mig, har globale ambitioner for Modern W og sammen ønsker vi at indtage verdenen med en ny ren platform, der er bygget op omkring de helt rigtige værdier.

Velkommen til Modern W!

 

Bedste MW hilsner,

Monna Cheikh, Founder & CEO                

Torben Nordal Clausen, Founder & Bestyrelsesformand