Modern W

Sammen udvikler og inspirerer vi hinanden
Ny bruger

Modern W

et community for den ambitiøse kvinde

Modern W er Danmarks første community for ambitiøse kvinder, som prioriterer egen personlig udvikling.

Det er for dig, som ønsker:

Sparring med over 40 kvindelige specialister indenfor bl.a. karriere & ledelse, spiritualitet, livsstil m.m.

Mening og formål i og udenfor arbejdslivet

Debatforum i trygge omgivelser med engagerede medlemmer, som åbner op og giver noget af sig selv

Meningsfulde events til dig som Modern W

Nye veninder - hos os kan du finde ligesindede kvinder med fælles interesser i hele landet

Forkøbsret til Modern W events

Nye inspirerende indlæg på ugentligt og måned basis

Sådan fungerer det:

Modern W platformen er opbygget i specialistgrupper. Her kan du spørge vores dygtige specialister til råds i og udenfor gruppen og få sparring indenfor områder, hvor du oplever et behov eller ønsker at tilegne dig mere viden. På platformen er der ingen reklamer, algoritmer og anden støj, så du kun skal forholde sig til det, som aktivt vælges til. 

Vi er til dig som ønsker udvikling, at finde dit sande kald, de -eller redesigne dit liv. Modern W ønsker sammen med dig at skabe et univers med uanede muligheder for udvikling og inspiration - og ikke mindst muligheden for udveksling af erfaringer, ideer og drømme med ligesindede kvinder.

Mød vores specialister

 

 

>> GÅ TIL OVERSIGT <<

Malene Solborg 48 år                       Livsdesigner, Mentor & Speaker

"Jeg er blevet en del af Modern W, da jeg synes, at der har manglet et seriøst netværk for kvinder, som vil prioritere sig selv og egen personlig udvikling. Jeg blev fascineret af tanken om kvinder med noget på hjertet, autentisk nærhed, og et forum med seriøst og dybt indhold.

Måske ønsker du at udvikle dig i forhold til karriere, finde dit kald, måske er du nået til et punkt i dit liv, hvor du tænker, at der må ændringer til et mere meningsfuldt liv. Modern W har en bredde af emner og tilbud, som du kan shoppe i - og dette i et trygt og privat forum med ligesindede kvinder.”

 

Kristina Lindberg Vedøe 46 år      Yogini, Mentor & Indehaver af Yoga Mandala

"Modern W’s værdier tiltaler mig rigtig meget. Platformen er opbygget således at jeg som medlem, uden forstyrrelser, let finder det indhold, den specialist eller de medlemmer som matcher mine behov. For første gang er jeg en del at et online netværk, som ikke sælger mine data, ikke har algoritmer og reklamer. Her kan jeg være mig selv, uden at skulle tilpasse mit indhold til et specifikt medie.

Modern W bidrager desuden hvert år økonomisk til projekter, som er drevet af og for kvinder, hvor medlemmerne er med til at udvælge og nominere gode projekter. Det kan jeg rigtig godt lide, kvinder, som løfter og støtter hinanden.” 

           

 

 

 

Anne Jørgensen 66 år           Psykoterapeut, Krops-psykoterapeut  & Coach

"Jeg er en del af Modern W, da jeg altid har prioriteret egen personlig udvikling og synes, at det er opløftende med en platform, hvor dette er omdrejningspunktet.

Desuden ønsker jeg nye og meningsfulde relationer og på Modern W kan jeg opsøge andre skabende kvinder, der som mig selv, har gang i livet, glædes over dets mangfoldighed, og gerne vil inspireres i et hjerteligt rum vi skaber sammen - både online, men også i den fysiske verden."

 

 

 

 

 

 

 

Visionen og historien bag Modern W

Mit navn er Monna Cheikh, og jeg er iværksætter og founder af Modern W.

Lanceringen af Modern W er en ”dream come true”.

Jeg trives rigtig godt i livet, når jeg bliver inspireret, bliver rørt og får kvalificeret input til en betydningsfuld problemstilling eller udfordring. Det behov har rigtig mange fantastiske kvinder, hvilket har givet mig mod til at skabe Modern W - et community, hvor vi kvinder kan dele vores erfaringer i grupper, lære af hinanden og udvikle os både online og til events – så vi ikke bare drømmer, men lever vores drømme.  

Velkommen til Modern W – jeg glæder mig til at lære dig at kende.

 

>> Læs mere <<